Zmiešame si všetky ingrediencie a vytvoríme nelepkavú tuhú hmotu (ak by bola zmes riedka pridáme trochu cícerovej múky). Menší pekáč si potrieme olejom posypeme cícerovou múkou a cesto roztlačíme prstami po celej forme (prsty si môžeme namočíť do vody, aby sa nám nelepilo na ruky).
Pečieme v predhriatej rúre na 220 C cca. 15 minút. Potom si na cesto pridáme ingrediencie aké len chceme / kečup, zeleninu/. Necháme zapiesť cca. 10 minút.
Pozor cícerová múka je strukovina = čiže bielkovina. Takže ak chceme dodržať všetky pravidlá metabolic balance nemali by sme pridávať navrch už žiadne bielkoviny /syr, šunka atď. /. Ak si nevieme pizzu predstaviť bez syra :) tak konzumujeme až v 3 fáze ako favourite food.
Dobrú chuť!